
Суп з бараниною та овочами в горщиках
Суп в горщиках за цим рецептом виходить ситним, поживним, наваристим і густим, з насиченим смаком і ароматом. Родзинкою страви є те, що м'ясо з овочами не просто вариться або смажиться, а тушкується в горщиках. М'ясо можна брати і філе, і на кісточці. Крім баранини можна використовувати яловичину або свинину. Але в класичному варіанті використовується тільки баранина. З овочами можна експериментувати: баклажани, наприклад, прекрасно замінюються кабачками. За рахунок великої кількості різноманітних овочів страва виходить не тільки смачною, але і корисною.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
500 г.
Картопля фасована
500 г.
Баклажани гриль
250 г.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
250 г.
Перець Болгарський
200 г.
Цибуля
200 г.
Морква
150 г.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Чебрець (тим'ян), шт
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно нарізати.
02
Моркву порізати тонкими кружальцями.
03
У горщик покласти м'ясо.
04
На м'ясо викласти трохи цибулі і моркви. У кожен горщик покласти по 3-4 горошини перцю.
05
Налити воду так, щоб вона покривала м'ясо з цибулею і морквою. Горщики закрити кришками. Запікати при температурі 180°C протягом 30 хвилин.
06
Баклажани порізати кубиками, а помідори розрізати на 2 частини.
07
Очищений перець нарізати кубиками.
08
Картоплю також порізати кубиками.
09
У горщики з м'ясом викласти картоплю. Зверху викласти баклажани і перець. На перець викласти помідори. Посолити і поперчити за смаком.
10
Налити воду так, щоб вона майже покривала помідори. Накрити кришечками. Поставити в духовку, запікати при температурі 180°C протягом години. При подачі прикрасити свіжими гілочками чебрецю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів