Запечений камамбер - Image

Запечений камамбер

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Запечений камамбер з медом та горіхами – новий погляд гурманів на такий улюблений сир. Ароматний та теплий, ніжний та м’який – спершу тане на грінці, а потім на язиці. Готуйте його, коли хочеться смачненького для себе і коли приходять гості. Це ідеальна закуска, яка, крім того, вражає естетикою своєї подачі. А всі продукти замовляйте в один клік.

Інгредієнти

Сир Камамбер

125г

Оливкова олія

1ч.л

Гілочка розмарину

1шт

Мед

2ч.л

Мигдаль / Волоський горіх

3ч.л.

Багет, крекери, грінки

за смаком

Етапи приготування

01

Виймаємо сир з обгортки й кладемо на деко. Робимо ножем неглибокі надрізи у вигляді решітки, щоб прорізати скоринку.

02

Поливаємо оливковою олією та кладемо гілочку розмарину.

03

Ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духову піч і запікаємо протягом 10 хвилин.

04

Виймаємо, кладемо на тарілку, прибираємо розмарин. Поливаємо медом і посипаємо товченими горіхами. Подаємо з багетом, грінками або крекерами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Запечений камамбер – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua