
Паста з гарбузом
Інгредієнти
Сир пармезан
150 г
Макарони
500 г
Масло вершкове
50 г
Цибуля
80 г
Стебло селери
80 г
Гарбуз
1 кг
Бульйон курячий
450 мл
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Мускатний горіх
за смаком
Вершки
50 мл
Етапи приготування
01
Цибулю очистити, дрібно нарізати. Селеру помити, нарізати кубиками. Розтопити у великій каструлі вершкове масло на середньому вогні, додати цибулю і селеру і пасерувати кілька хвилин.
02
Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. Гарбуз дрібно нарізати кубиками. Додати в каструлю гарбуз і пасерувати 2-3 хвилини.
03
Влити в каструлю курячий бульйон і довести до кипіння. Зменшити вогонь, накрити каструлю кришкою і продовжувати готувати на середньому вогні 20 хвилин. Трохи пізніше додати сіль і перець, перемішати і зняти з вогню.
04
Перелити гарбузову суміш у блендер і подрібнити. Гарбузове пюре перелити назад в каструлю. Додати в пюре вершки і варити на повільному вогні до загусання.
05
Під час приготування соусу відварити в підсоленій воді макарони. Пармезан натерти на тертці. Подавати макарони гарячими з соусом, а зверху посипати пармезаном.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів