М'ятне песто з волоськими горіхами - Image

М'ятне песто з волоськими горіхами

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Соус песто - це один з найзнаменитіших італійських соусів. До складу класичного рецепту входять оливкова олія, сир пармезан, базилік і насіння хвойного дерева пінія. Традиційно всі інгредієнти розтираються в ступці. В Італії соус песто подають до супів, до лазаньї, до пасти. Грецький варіант песто крім інших інгредієнтів включає в себе свіжу перцеву м'яту, волоські горіхи і сир фета. М'ятний соус песто з горіхами прекрасно підходить до баранини і сиру або можна просто намазувати соус на хліб. Зберігати песто потрібно в холодильнику, заливши зверху трохи оливковою олією, щоб соус довше простояв і зберіг свій приголомшливий аромат.

Продукти для рецепту

Сир Фета Світ Сир 45%
367.80

Сир Фета Світ Сир 45%

за 1 кг

Інгредієнти

Сир Фета Світ Сир 45%

300 г.

Часник

1 зубчик

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

2 ст. л.

Свічка Woodwick Листя м'яти і дуб 453г

300 г.

Волоський горіх

100 г.

Соус Potts' Тайський червоний карі з калганом, тайським базиліком і листям лайма 330г

100 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

100 мл.

Цедра лимона Auchan в баночці 45г

0,5 ч. л.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Волоські горіхи розтовкти товкачем.

02

Викласти горіхи на деко, а деко відправити у розігріту до 180°С духовку і обсмажити приблизно 10-12 хвилин, іноді помішуючи. Потім остудити горіхи.

03

Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.

04

Листя м'яти і базиліка нарвати на шматки.

05

У комбайні подрібнити горіхи, м'яту, цедру і сік лимона, часник, сир фета, сіль і перець до однорідного стану.

06

Потім додати оливкову олію і збити суміш до загустіння.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв