Суші сяке-макі - Image

Суші сяке-макі

Кількість порцій: 5Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Можливо, у вас скоро відбудеться тематична вечірка в стилі "Стародавні країни Сходу"? Або може ви просто вирішили глибше зануритися в культуру Країни висхідного сонця? У всякому разі, навчитися робити суші хоче багато людей. Ось ми і пропонуємо вам рецепт самих звичайних, простих ролів. Зробити таку страву під силу навіть тим, хто раніше ніколи суші не крутив. Але не думайте, що якщо рецепт простий, то і суші будуть не дуже смачні. Головне, робити все з бажанням! Замість лосося можна, наприклад, використовувати інші сорти риби, або навіть інші продукти. Можна зробити кілька видів суші і з друзями випробувати всі і вибрати найсмачніші для вас. Тут вже справа ваша!

Інгредієнти

Лосось

200 г.

Соєвий соус

150 мл.

Рис для суші готовий

400 г.

Норі

6 шт.

Імбир маринований

100 г.

Васабі

20 г.

Етапи приготування

01

Для початку необхідно приготувати рис для суші. Зробити це можна, скориставшись рецептом на нашому сайті.

02

Нарізати лосось шматочками (приблизно 15 см. в довжину і в розрізі 2 х 2 см.), залити рибу 20 мл. соєвого соусу.

03

На лист норі викласти рис товщиною 3-5 мм., приблизно на 3/4 довжини листа, при цьому рис не потрібно сильно утрамбовувати.

04

Викласти скибочки риби з одного кінця норі.

05

Відступити 2 см. з протилежного кінця і залишити «поле» непокритим, злегка змочити його водою з рисовим оцтом.

06

Звернути рол, надаючи йому квадратну форму.

07

Розрізати рол на 6-8 шматочків (приблизно по 2 см.).

08

Подавати з васабі та маринованим імбиром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Суші сяке-макі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua