Гуляш у кубинському стилі - Image

Гуляш у кубинському стилі

Кількість порцій: 6Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Кубинська кухня відрізняється різноманітністю і простотою в приготуванні. Для приготування м'ясних страв кубинці воліють більше свинину або курятину. Також не можна уявити кубинську кухню без овочів. Кубинці взагалі великі шанувальники гострої їжі. Одним із таких рецептів кубинської кухні є гуляш в кубинському стилі. На смак він гострий, ніжний і ситний. Готувати його краще з курячих грудок, очищених від шкіри і кісточок, і порізаних кубиками свинячих сосисок. На гарнір до гуляшу прийнято подавати зелений салат.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
319.00 - 549.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Грудинка куряча

450 г.

Сосиски Самобранка Філейкі

4 шт.

Цибуля шалот 250г

225 г.

Стебло селери

4 шт.

Часник

1 шт.

Хліб Кулиничі Пшеничний із борошна першого сорту нарізаний 600г

2 ст. л.

Чебрець Metro Chef подрібнений 60г

за смаком

Спеція Кумін мелений

0,5 ч. л.

Спеція Кориця мелена

0,5 ч. л.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

2 ст. л.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

450 мл.

Картопля фасована

6 шт.

Етапи приготування

01

Розігріти сковороду із олією, викласти нарізану курку та цілі сосиски. Обсмажувати на маленькому вогні 8 хвилин. Дістати сосиски зі сковороди, нарізати шматочками. Перекласти сосиски і курку в каструлю, залишити.

02

Викласти в сковороду нарізані цибулю, селеру, перець, обсмажувати на олії 5 хвилин, помішуючи. Додати овочеву суміш зі сковороди в каструлю до курки і сосисок, присипати борошном, перемішати. Додати чебрець, кумин і корицю, перемішати.

03

Духовку розігріти до 200ºС. Проколоти картоплю в декількох місцях ножем, натерти олією, викласти на деко, посолити. Випікати 1-1,5 години до золотистого кольору. Дістати картоплю і розрізати кожну на чотири частини.

04

Змішати томатну пасту з курячим бульйоном, влити в каструлю з м'ясом. Поставити на середній вогонь, довести до кипіння, постійно помішуючи. Зменшити вогонь, накрити кришкою. Тушкувати 20 хвилин до м'якості овочів.

05

При подачі на тарілки викласти картоплю, зверху м'ясну суміш з каструлі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 хв

Останні додані рецепти