Курка по-корейськи - Image

Курка по-корейськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Традиційний рецепт корейської кухні, вельми простий у приготуванні і з мінімальною кількістю використовуваних інгредієнтів. Блюдо виходить досить оригінальним з трохи незвичайним смаком. Куряче м'ясо виходить трохи солодкуватим, а також дуже соковитим і ніжним, воно буквально тане в роті. Страву можна подати на стіл відразу після приготування, але якщо дати їй настоятися кілька годин, вона стане ще смачнішою. Курка по-корейськи може виступати як в ролі самостійної закуски, так і відмінно підійде практично до будь-якого гарніру: відварної картоплі, рису або гречці.

Інгредієнти

Курка

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Часник

5 зубчиків

Червоний мелений перець

2 ст. л.

Перець чорний мелений

1 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Цукор

1 ч. л.

Соєвий соус

1 ст. л.

Оцет

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Курку порубати і смажити у власному соку на середньому вогні.

02

Додати перець, сіль, цукор, соєвий соус, перемішати.

03

Додати січену цибулю, часник і оцет, перемішати і відразу вимкнути. Кришкою не накривати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Курка по-корейськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua