
Курка по-корейськи
Традиційний рецепт корейської кухні, вельми простий у приготуванні і з мінімальною кількістю використовуваних інгредієнтів. Блюдо виходить досить оригінальним з трохи незвичайним смаком. Куряче м'ясо виходить трохи солодкуватим, а також дуже соковитим і ніжним, воно буквально тане в роті. Страву можна подати на стіл відразу після приготування, але якщо дати їй настоятися кілька годин, вона стане ще смачнішою. Курка по-корейськи може виступати як в ролі самостійної закуски, так і відмінно підійде практично до будь-якого гарніру: відварної картоплі, рису або гречці.
Інгредієнти
Курка
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
5 зубчиків
Червоний мелений перець
2 ст. л.
Перець чорний мелений
1 ч. л.
Сіль
1 ч. л.
Цукор
1 ч. л.
Соєвий соус
1 ст. л.
Оцет
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Курку порубати і смажити у власному соку на середньому вогні.
02
Додати перець, сіль, цукор, соєвий соус, перемішати.
03
Додати січену цибулю, часник і оцет, перемішати і відразу вимкнути. Кришкою не накривати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів