Тосканський суп зі свіжою оливковою олією - Image

Тосканський суп зі свіжою оливковою олією

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Просто і доступно - ось головна риса тосканської кухні. Таким і є тосканський суп зі свіжим оливковим маслом: простим і доступним. Суп по-тосканськи зігріє і наповнить організм енергією. Дуже ароматний суп. Овочеві інгредієнти супу, заправлені оливковою олією - не просто смачна страва, але і коктейль з антиоксидантів, що зберігає вам молодість. Низька калорійність супу, невеликий вміст вуглеводів і значний відсоток рідини - причина популярності серед тих, що худнуть. І це ще не все. Як самі оливки, так і масло з них позитивно впливають на травлення і є відмінною профілактикою виразки шлунка.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
339.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

50 мл.

Квасоля Bonduelle біла консервована 400г

200 г.

Капуста білокачанна

1 шт.

Капуста червонокачанна

1 шт.

Картопля фасована

2 шт.

Кабачок

2 шт.

Гарбуз Хоккайдо

200 г.

Морква

2 шт.

Стебло селери

1 шт.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Бульйон Vitana овочевий 1,1кг

500 мл.

Часник

4 шт.

Кмин Еко римський 15г

за смаком

Базилік у горщику

за смаком

Кріп 70г

за смаком

Майоран Еко 6г

за смаком

Шавлія в горщику

за смаком

Розмарин, шт

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г

за смаком

Етапи приготування

01

Капусту нашаткувати. Картоплю, кабачки, гарбуз, цибулю і селеру очистити і нарізати кубиками, часник очистити і розрізати на дві частини.

02

У невелику каструлю налити оливкову олію, поставити на вогонь, розігріти, додати половину часнику, протушкувати.

03

Додати в каструлю до часнику цибулю, селеру і моркву. Тушкувати деякий час, потім влити бульйон.

04

Додати в каструлю інші овочі, тушкувати протягом 30-45 хвилин. Овочі повинні стати м'якими, при необхідності доливати бульйон. Додати квасолю і спеції, варити ще 5 хвилин. При подачі шматок м'якоті білого хліба натерти часником, скропити оливковою олією, покласти його в тарілку, вилити зверху суп, подавати з оливковою олією.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Тосканський суп зі свіжою оливковою олією – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua