Суп із тушкованого м'яса - Image

Суп із тушкованого м'яса

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Інгредієнти

Яловичина

100 г.

Цукор

20 г.

Сіль

за смаком

Цибуля ріпчаста

15 г.

Капуста квашена

200 г.

Бульйон м'ясний

400 г.

Оцет

за смаком

Олія рослинна

15 г.

Перець чорний мелений

за смаком

Крохмаль картопляний

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати невеликими шматочками, заправити сіллю і перцем, обваляти шматочки в крохмалі, обсмажити в олії на сковороді.

02

Приготоване м'ясо викласти в каструлю, всипати квашену капусту, додати цукор, оцет, всі інгредієнти перемішати. Поставити каструлю на вогонь, тушкувати 1 годину.

03

Вилити бульйон в каструлю, довести до кипіння.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Суп із тушкованого м'яса – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua