
Кростіні з артишоками та оливками
Кростини - популярна італійська закуска, яка являє собою невеликі підсмажені (неодмінно хрусткі) шматочки хліба з намазаними начинками. Причому начинки можуть бути самими різними, але класика жанру, звичайно, - кростіні з соусом песто. В якості інгредієнтів для начинки використовують морепродукти, сир, соуси, овочі, м'ясо, рибу. У запропонованому рецепті начинка готується з часнику, оливок, каперсів, артишоків і оливкового масла, подрібнених у блендері до однорідної маси. Намазувати начинку на кростіні потрібно безпосередньо перед подачею на стіл, щоб приготована соковита начинка не розмочила шматочки хліба. Вони повинні залишитися хрусткими.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
1 шт.
Оливки Aro різані 4250мл
200 г.
Каперси Iberica 250г
1 ст. л.
Артишоки Ista у розсолі 2000г
425 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
8 шт.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°C.
02
У блендері змішати очищений часник, оливки, каперси, артишоки, влити оливкову олією. Подрібнити суміш до однорідної маси.
03
Викласти шматочки хліба на деко, скропити олією. Підсмажити шматочки хліба в духовці, протягом 6 хвилин.
04
Змастити хліб сумішшю з блендера.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів