Гуляш по-угорськи з яєчною локшиною - Image

Гуляш по-угорськи з яєчною локшиною

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Гуляш - це густий суп. Він хороший тим, що більш ситний, ніж звичайні супи, до яких ми звикли. В Угорщині цю страву вважають традиційною і готують досить часто. І навіть не завжди з яловичини. Можна додавати будь-яке м'ясо, яке є у холодильнику. Але все-таки яловичина підходить найкраще. До того ж, гуляш був популярний і у козаків, які жили на півдні Росії. Тому страва ця досить стародавня. І сьогодні вона не втратила свою актуальність. Навпаки, існує досить багато варіантів приготування таких супів. Смачний наваристий бульйон з яловичини, свіжі соковиті овочі та ароматна зелень - все це гуляш по -угорськи з яєчною локшиною.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

1 кг.

Цибуля

3 шт.

Картопля фасована

600 г.

Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г

1 шт.

Морква

3 шт.

Помідор

1 шт.

Перець зелений фасований

1 шт.

Коньяк Frapin 40% 0,7л

20 мл.

Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г

200 г.

Часник

3 зуб.

Кмин Еко римський 15г

1 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Паприка різана червона

1 ст. л.

Петрушка 70г

20 г.

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно обсмажити в каструлі яловичу грудинку. Потім обсмажити цибулю до золотистої скоринки. Додати нарізану кубиками яловичину, додати води, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні 40 хвилин.

02

Далі нарізати картоплю кубиками. Моркву і селеру потерти на терці. Додати до м'яса і залити водою так, щоб вона покривала м'ясо та овочі на кілька сантиметрів.

03

Через 10 хвилин додати натертий на тертці помідор і порізаний маленькими кубиками болгарський перець та паприку. Влити коньяк і тушкувати 20 хвилин. Потім посолити та додати яєчну локшину.

04

За кілька хвилин до готовності додати дрібно порізаний часник, петрушку і кмин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 хв