
Яловичина з артишоком, горошком та лимоном
Настійно радимо вам приготувати сьогодні яловичину з артишоком, горошком та лимоном. Це приголомшлива і корисна страва, яка сьогодні підкорить вас своїм неперевершеним смаком. Яловичина, приготована за таким рецептом, набуває нового смакового відтінку. Вона стає кращою, смачнішою, соковитішою. А аромат у страви просто неперевершений. Біле вино, яке присутнє у страві підкреслить всю пікантність такого смакового поєднання, а також зробить м'ясо ніжнішим і дуже ароматним. Лимон додасть прекрасного аромату страві. Таку страву можна подавати з будь-якими гарнірами, але найкраще з овочевими, так як вони зможуть підкреслити всю вишуканість цієї страви.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо яловиче М'ясо Карпат охолоджене
400 г.
Морква
140 г.
Артишок 1шт
120 г.
Цибуля
100 г.
Горошок зелений Верес 420г
100 г.
Лимон
100 г.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
25 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Спеція Перець чорний мелений
2 г.
Етапи приготування
01
Нарзати цибулю та моркву. М'ясо нарізати не дуже великими шматками. На середньому вогні добре розігріти кастрюлю та влити оливкову олію.
02
Обсмажувати нарізану цибулю 1-2 хвилини. Вона повинна стати м'якою. Додати в кастрюлю нарізане м'ясо. Обсмажувати, помішуючи, 3-4 хвилини до золотистого кольору. Далі додати моркву. Перемішати всі інгредієнти. Влити вино та накрити кастрюлю кришкою. Тушкувати на середньому вогні 15 хвилин.
03
Додати в кастрюлю артишоки та часточки лимону та залишити варитися ще на 5 хвилин. (Лимон додавати за смаком). Далі додати горошок та тушкувати ще 2-3 хвилини. Викласти тушковане м'ясо з овочами на тарілку для подачі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів