Капуста, тушкована з креветками по-китайськи - Image

Капуста, тушкована з креветками по-китайськи

Кількість порцій: 1Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Пекінська капуста - це дуже цінний харчовий продукт. Як культурна рослина сформувалася воно на території Китаю. Письмові згадки про пекінської капусти відносяться до п'ятого сторіччя нашої ери. Цей найцінніший продукт поширився по всьому світу і зайняв провідні позиції в різних національних кухнях. Це й не дивно , адже , багатий біохімічний склад пекінської капусти ставить її в ряд незамінних продуктів харчування. Сьогодні ми вам представляємо прекрасне блюдо , яке обов'язково вам сподобається і порадує всю вашу сім'ю не тільки смаком , але і величезною користю. Адже , капуста , тушкована з креветками по- китайськи - блюдо, яке збагатить ваш організм потрібними мікроелементами та витаминами.

Продукти для рецепту

Капуста Пекінська
79.99 - 119.00

Капуста Пекінська

за 1 кг

Інгредієнти

Капуста Пекінська

250 г

Креветки 90/120

100 г

Морква

1 шт.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

150 мл

Сіль Єгипет

10 г

Соус соєвий Chong 1л

5 мл

Спеція Перець духмяний мелений

за смаком

Спеція Імбир мелений

за смаком

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

1 стрілка

Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г

0,5 склянки

Олія кунжутна Auchan 240мл

1 мл

Крохмаль Dr.Oetker 1кг

25 г

Етапи приготування

01

Гриби замочіть до набрякання.

02

Капусту наріжте на прямокутні шматочки. На сковороді нагрійте олію, доведіть її до кипіння і злегка обсмажте в ній капусту. Капусту дістаньте, викладіть в окремий посуд і відставте.

03

Моркву наріжте пластинками. Цибулю подрібніть. Набряклі гриби наріжте шматочками.

04

У сковороді знову розігрійте олію, не доводячи до кипіння, додайте цибулю і мелений імбир і злегка обсмажте.

05

Потім покладіть капусту, креветки, гриби і моркву, влийте бульйон. Доведіть бульйон до кипіння, після чого додайте сіль, соєвий соус і запашний перець.

06

Коли рідина майже википить, додайте крохмаль, розведений у невеликій кількості холодної води. Дайте соусу загуснути, полийте страву кунжутною олією і подавайте.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв