Вершкова паста з шинкою - Image

Вершкова паста з шинкою

Кількість порцій: 3Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Вам набридли одноманітні макарони або локшина? Тоді приготуйте смачну страву – вершкову пасту з шинкою. Паста, безсумнівно, є одним з найбільш популярних і улюблених страв в Італії. Приготувати її зовсім нескладно. Ароматна заправка з ніжних вершків, грибів і помідорів черрі робить цей рецепт по-особливому вишуканим і святковим. Пікантність і м'який смак страві надають соковиті скибочки шинки, спаржа і зелений горошок. Завершує образ стружка гострого пармезану і листя свіжої петрушки. І наостанок порада: на етапі приготування вершкового соусу додайте трохи часнику. Обсмажте його разом з іншими інгредієнтами. І ваша страва заграє новими смаковими нотками.

Інгредієнти

Спаржа

300 г.

Вершкове масло

2 ст. л.

Шинка

120 г.

Гриби гливи

300 г.

Морожений зелений горошок

200 г.

Вершки

200 мл.

Помідори черрі

16 шт.

Паста

450 г.

Пармезан

100 г.

Петрушка

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулину дрібно нарізати і обсмажити в 1 ст. л. вершкового масла. Додати нарізані гливи і обсмажити 5 хвилин. Посолити гриби.

02

Спаржу нарізати великими шматками навскоси. Стебла без головок відварити в підсоленій воді 3 хвилини. Воду злити.

03

На сковороді в 1 ст. л. вершкового масла обсмажити шинку 2 хвилини, додати зелений горошок, головки спаржі і вершки. Все проварити 3 хвилини.

04

Додати смажені гриби, відварені стебла спаржі і дати покипіти 2 хвилини. Зняти з вогню і додати помідори черрі, розрізані навпіл.

05

Відварити пасту в підсоленій воді. Злити воду.

06

Викласти пасту в сковороду з соусом, акуратно перемішати і нагріти. Посипати петрушкою і пармезаном.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Вершкова паста з шинкою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua