
Паста з тунцем та шпинатом
Паста з тунцем і шпинатом - відмінний і простий спосіб приготувати кулінарний шедевр за лічені хвилини. Смачна і незвичайна страва подарує вам силу, оскільки вона дуже поживна. Крім того, паста багата на корисні речовини. Пам'ятайте моряка Папая? Він був сильним завдяки шпинату, який і вам подарує багато вітамінів і заряд бадьорості. Вам не потрібно переживати через приготування тунця, адже для цієї страви підійде консервований морепродукт. Все що вам потрібно - це зварити макарони, і розмішати їх з тунцем, шпинатом і за смаком з салатом чи приправами. Таку страву можна приготувати навіть для романтичного побачення. Насолоджуйтесь!
Інгредієнти
Паста
500 г.
Тунець консервований
100 г.
Шпинат заморожений
500 г.
Вершки 10%
300 мл.
Олія оливкова
20 мл.
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
У сковороді на невеликому вогні розморозити шпинат. Додати до нього консервований тунець (без рідини). Коли суміш закипить, додати вершки і добре перемішати. Проварити близько 5 хвилин.
02
Пасту зварити в підсоленій воді до готовності. Додати пасту в сковорідку з рибно-вершковою сумішшю і добре перемішати. Прогріти близько 3 хвилин і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів