
Паста з гарбузом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
150 г
Макарони Pantanella Filini 500г
500 г
Масло вершкове домашнє
50 г
Цибуля
80 г
Стебло селери
80 г
Гарбуз Хоккайдо
1 кг
Бульйон курячий Food Studio 500мл
450 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Мускатний горіх Еко мелений 10г
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл
Етапи приготування
01
Цибулю очистити, дрібно нарізати. Селеру помити, нарізати кубиками. Розтопити у великій каструлі вершкове масло на середньому вогні, додати цибулю і селеру і пасерувати кілька хвилин.
02
Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. Гарбуз дрібно нарізати кубиками. Додати в каструлю гарбуз і пасерувати 2-3 хвилини.
03
Влити в каструлю курячий бульйон і довести до кипіння. Зменшити вогонь, накрити каструлю кришкою і продовжувати готувати на середньому вогні 20 хвилин. Трохи пізніше додати сіль і перець, перемішати і зняти з вогню.
04
Перелити гарбузову суміш у блендер і подрібнити. Гарбузове пюре перелити назад в каструлю. Додати в пюре вершки і варити на повільному вогні до загусання.
05
Під час приготування соусу відварити в підсоленій воді макарони. Пармезан натерти на тертці. Подавати макарони гарячими з соусом, а зверху посипати пармезаном.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів