Паста з гарбузом - Image

Паста з гарбузом

Кількість порцій: 6Час приготування: 2 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Продукти для рецепту

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
1866.90

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

за 1 кг

Інгредієнти

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

150 г

Макарони Pantanella Filini 500г

500 г

Масло вершкове домашнє

50 г

Цибуля

80 г

Стебло селери

80 г

Гарбуз Хоккайдо

1 кг

Бульйон курячий Food Studio 500мл

450 мл

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Мускатний горіх Еко мелений 10г

за смаком

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

50 мл

Етапи приготування

01

Цибулю очистити, дрібно нарізати. Селеру помити, нарізати кубиками. Розтопити у великій каструлі вершкове масло на середньому вогні, додати цибулю і селеру і пасерувати кілька хвилин.

02

Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. Гарбуз дрібно нарізати кубиками. Додати в каструлю гарбуз і пасерувати 2-3 хвилини.

03

Влити в каструлю курячий бульйон і довести до кипіння. Зменшити вогонь, накрити каструлю кришкою і продовжувати готувати на середньому вогні 20 хвилин. Трохи пізніше додати сіль і перець, перемішати і зняти з вогню.

04

Перелити гарбузову суміш у блендер і подрібнити. Гарбузове пюре перелити назад в каструлю. Додати в пюре вершки і варити на повільному вогні до загусання.

05

Під час приготування соусу відварити в підсоленій воді макарони. Пармезан натерти на тертці. Подавати макарони гарячими з соусом, а зверху посипати пармезаном.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв