
Італійський суп зі шпинатом
Шпинат - один з найкорисніших овочів, володіє величезною харчовою цінністю, в ньому багато йоду, мікроелементів і вітамінів. Цей продукт чудово зміцнює здоров'я та імунітет людини, корисний для профілактики захворювань кишково-шлункового тракту, серця і очей. Шпинат в супах поєднується з будь-якими продуктами, і його можна використовувати як в замороженому, так і в свіжому вигляді. Італійський суп зі шпинатом, як і всі крем-супи, має приємну консистенцію, виходить дуже ситним і ніжним на смак. Його можна подавати з сухариками або з хрустким хлібом і салатом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Базилік у горщику
1 пучок
Часник
2 зубчика
Шпинат пучок 100г
200 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
40 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 стебло
Кабачок
1 шт.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
1 л.
Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г
200 г.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
50 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
70 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Приготувати соус для супу. Для цього базилік, сир, часник (1 зубок) і шпинат подрібнити в блендері.
02
Цибулю і часник, також порубати і обсмажити в оливковій олії. Кабачок крупно порізати.
03
Овочевий бульйон довести до кипіння, додати в нього кабачок і цибулю з часником, варити 10 хвилин. Посолити. Перемішати за допомогою блендера до консистенції пюре.
04
Зварити локшину і додати в суп разом з соусом. Подавати, посипавши горішками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів