
Фетучіні з телятиною і грибами під вершковим соусом
Кулінарні традиції сонячної Італії без сумнівів асоціюються з дивовижними стравами з пасти. Найбільш популярним видом даних італійських макаронних виробів вважається фетучіні. Ширина цієї тонкої локшини складає всього лише сім міліметрів. Це єдине, що відрізняє її від тальетеле. Правильно зварити локшину – це лише половина справи. Задає акцент страві саме соус. У даному рецепті для приготування соусу цибулю можете замінити цибулею-порей, яку необхідно нарізати півкільцями. Оригінальний вершковий соус зі шматочками ніжної телятини і ароматними грибами гідно оцінять найвибагливіші гурмани. Як можна відірватися від такої смакоти?
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби La Pasta Гнізда 400г
300 г.
Телятина для стейків
500 г.
Гриби Гливи
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Перець чилі червоний
0,5 стручка
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Продукт сирний Фета Good Milk Грецький салат м`який кремовий 50% 170г
150 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
150 г.
Спеція Горіх мускатний мелений
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати невеликими шматочками.
02
Посмажити на соняшниковій олії м'ясо протягом 30 хвилин (під кришкою).
03
Цибулю дрібно покришити.
04
У перцю чилі видалити насіння, дрібно нарізати.
05
Нарізати гриби пластинками.
06
До м'яса додати цибулю. Потім додати перець.
07
Додати гриби, посолити, поперчити, смажити під кришкою ще 20 хвилин.
08
Для соусу змішати сирний сир, вершки, натертий сир. Посолити і поперчити.
09
Додати мускатний горіх, перемішати, довести до кипіння. Нагрівати, при помішуванні, до тих пір, поки соус не почне густіти.
10
Макарони відварити до готовності. На тарілки викласти макарони, на макарони викласти м'ясо з грибами. На м'ясо викласти соус.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів