Гарбузове різотто зі спеціями - Image

Гарбузове різотто зі спеціями

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Осінь – це пора гарбузів, тому скористайтеся сезоном і порадуйте себе, як слід. Гарбузове різотто зі спеціями легко може ужитися на Олімпі ваших улюблених страв. Гарбуз дуже корисний овоч. Він подарує вам у великих кількостях кальцій, цинк, каротин, вітамін С і безліч інших корисних елементів. Імбир, мускатний горіх, біле вино і базилік не просто додадуть гарбузові смак і приберуть певну водянистість, але й принесуть у ваш будинок аромат осені, приємної, різнобарвної та багатої. Вам не знадобиться багато часу на приготування цієї вельми делікатесної страви. Адже процес приготування дуже простий, з ним легко впорається навіть новачок у кулінарії. Приготуйте це різотто, і вам захочеться радувати ним домочадців ще і ще!

Продукти для рецепту

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
26.10 - 49.80

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

за 1 кг

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

80 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

15 мл.

Рис пропарений

400 г.

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

200 мл.

Бульйон Vitana овочевий 1,1кг

600 мл.

Гарбуз Хоккайдо

300 г.

Імбир

5 г.

Горіх мускатний Auchan мелений 55г

5 г.

Базилік у горщику

10 г.

Масло вершкове домашнє

15 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 170°C градусів. Гарбуз очистити від шкіри і насіння, нарізати на скибочки. Запікати гарбуз протягом 15-20 хвилин. Дістати з духовки і подрібнити блендером в пюре.

02

Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Овочевий бульйон розігріти. На середньому вогні розігріти сковороду з оливковою олією. Обсмажити в сковороді цибулю близько 3-5 хвилин до м'якості.

03

Рис промити. До цибулі додати рис і обсмажити кілька хвилин. Додати в пательню вино і тушкувати, поки воно не випарується.

04

Потім по 0,5 склянки вливати бульйон, додаючи наступну порцію, коли випарується попередня. Тушкувати таким чином рис близько 20 хвилин до м'якості. Додати гарбузове пюре, імбир, мускатний горіх, базилік і вершкове масло і тушкувати ще 2-3 хвилини. Додати за смаком сіль, перець і подавати до столу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв