
Кавовий крем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кава мелена Кава зі Львова Еспрессо 9г
5 ч.л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г
Желатин Добрик 15г
2 ч.л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
300 мл
Етапи приготування
01
Желатин замочіть у 100 мл холодної кип'яченої води.
02
Відваріть міцну каву, з'єднавши мелену каву та 250 мл води.
03
Білки відділіть від жовтків (білки не знадобляться, їх можна використати для приготування ще одного десерта). Жовтки збийте з цукром, поставте на водяну баню та варіть на повільному вогні, постійно помішуючи, до повного розчинення цукру.
04
Влийте каву, перемішайте.
05
Додайте желатин і продовжуйте нагрівати до повного розчинення желатину. При цьому суміш не повинна бути дуже гарячою - пильнуйте, щоб жовтки не зсілися. Потім заберіть з вогню та остудіть.
06
Вершки збийте (перед збиванням їх краще охолодити) спочатку ев невеликій швидкості, потім поступово збільште її. Важливо не перезбити вершки, інакше десерт вийде надто жирним і маслянистим.
07
З'єднайте вершки з охолодженою кавовою масою, охайно перемішайте. Розлийте десерт у формочки або у склянки, у яких ви будете його подавати, заберіть у холодильник на 3-4 години. Подавайте, прикрасивши кондитерською посипкою, шоколадом, кавовими зернами або листочками м'яти - за вашим бажанням. До речі, якщо ви не "подолали" всі порції десерта на вечерю, він може стати чудовим романтичним сніданком!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)