Шоколадний фондан - Image

Шоколадний фондан

Кількість порцій: 5Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Дуже простий і досить смачний десерт із не менш улюбленим нам шоколадом. Присутність цієї солодкості в рецепті вже говорить про ніжність і вишуканість страви. Доступний набір інгредієнтів: шоколад, борошно, яйце і цукор - це й увесь склад французького тістечка (Франція - батьківщина шоколадного фондана). Щоб приготувати шоколадні солодощі, треба обов'язково дотримуватися рецептури, і тоді все вийде чудово. Не сумнівайтеся, десерт обов'язково підкорить ваше серце і гостей у тому числі. Ідеальне частування до чаю, яке передає теплоту і турботу своїм ніжним смаком. Із завданням здивувати і підкорити, ви впораєтеся на відмінно. Спробувавши один раз, душа обов'язково зажадає продовження банкету!

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

50 г.

Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г

500 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

10 шт.

Масло вершкове домашнє

130 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

140 г.

Цукрова пудра Aro 250г

по вкусу

Етапи приготування

01

Узяти гіркий шоколад і вершкове масло і розтопити на водяній бані. Додати до вже розтопленого шоколаду 140 г. цукру. Дуже добре перемішати. Далі взяти яйця і відокремити жовтки від білків. Збити жовтки у піну і додати до шоколаду, ретельно вимішуючи.

02

Додати в розтоплений шоколад жовтки, перемішати, потім додати просіяне борошно. Викласти в підготовлену форму (змащену маслом) шоколадно-яєчну масу і випікати 10 хвилин при температурі 200ºС. Готові кекси посипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Шоколадний фондан – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua