Печиво з білим шоколадом - Image

Печиво з білим шоколадом

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Печиво з білим шоколадом - нескладна в приготуванні випічка. За цим рецептом печиво виходить ароматним, розсипчастим з ніжним смаком. Такі чудові ласощі ідеально підійдуть як для сімейного, так і для святкового чаювання. І кілька порад по процесу приготування. Борошно бажано просіяти. Ця нескладна маніпуляція потрібна для збагачення борошна киснем, що вплине на пишність випічки. Вершкове масло для збивання з цукром має бути розм'якшеним, тому його заздалегідь потрібно дістати з холодильника. На деко печиво викладайте подалі одне від одного: в процесі випікання печиво трохи збільшиться в розмірах. За бажанням можна посипати готове печиво цукровою пудрою.

Продукти для рецепту

Фундук
859.00

Фундук

за 1 кг

Інгредієнти

Фундук

350 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

500 г.

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

250 г.

Цукор білий

120 г.

Сіль Єгипет

1 ч. л.

Сода харчова 500г

1 ч. л.

Шоколад білий Roshen пористий 80г

100 г.

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Масло вершкове домашнє

220 г.

Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г

2 ч. л.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до температури 180ºС. Деко для випікання застелити харчовим папером. Змішати в мисці борошно, гашену соду, сіль, перемішати.

02

Окремо змішати масло і цукор. Збити масу до однорідності. Поступово додавати яйця, не перестаючи змішувати. Додати ваніль. Обережно ввести борошняну суміш, збивати на маленькій швидкості.

03

Горіхи посікти великими шматочками. Додати в загальну масу. Охолоджений шоколад аналогічно поламати на середні шматочки і додати в тісто. Викласти тісто на деко, випікати протягом 10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв