
Печиво з білим шоколадом
Печиво з білим шоколадом - нескладна в приготуванні випічка. За цим рецептом печиво виходить ароматним, розсипчастим з ніжним смаком. Такі чудові ласощі ідеально підійдуть як для сімейного, так і для святкового чаювання. І кілька порад по процесу приготування. Борошно бажано просіяти. Ця нескладна маніпуляція потрібна для збагачення борошна киснем, що вплине на пишність випічки. Вершкове масло для збивання з цукром має бути розм'якшеним, тому його заздалегідь потрібно дістати з холодильника. На деко печиво викладайте подалі одне від одного: в процесі випікання печиво трохи збільшиться в розмірах. За бажанням можна посипати готове печиво цукровою пудрою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фундук
350 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
250 г.
Цукор білий
120 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Сода харчова 500г
1 ч. л.
Шоколад білий Roshen пористий 80г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Масло вершкове домашнє
220 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до температури 180ºС. Деко для випікання застелити харчовим папером. Змішати в мисці борошно, гашену соду, сіль, перемішати.
02
Окремо змішати масло і цукор. Збити масу до однорідності. Поступово додавати яйця, не перестаючи змішувати. Додати ваніль. Обережно ввести борошняну суміш, збивати на маленькій швидкості.
03
Горіхи посікти великими шматочками. Додати в загальну масу. Охолоджений шоколад аналогічно поламати на середні шматочки і додати в тісто. Викласти тісто на деко, випікати протягом 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів