
Біскотті з розмарином і пармезаном
Це класичне італійське печиво. Біскотті в перекладі з італійського "випечене двічі", тому що спочатку випікаються батони з тіста для біскотті, а потім вони нарізаються шматочками і знову запікаються в духовці. Наявність розмарину в рецепті додасть приємний смак пармезанe. Дуже важливо, що розмарин не втрачає свій аромат при тривалій тепловій обробці, тому його можна додавати при смаженні, тушкуванні або запіканні продуктів. За даним рецептом біскотті виходять гостренькими і добре поєднуються з супчиком або білим вином.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Розпушувач тіста Добрик 15г
за смаком
Розмарин Зелененька 50г
0,5 шт.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
1 ч. л.
Яйце куряче С0 1шт
0,5 шт.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці змішати борошно, сіль, розпушувач, тертий пармезан. Накришити в миску, також, розмарин.
02
Розтопити вершкове масло, додати в нього яйця, перемішати. Влити яєчну суміш до борошняної, збити блендером до однорідної маси.
03
Із тіста скачати ковбаску. Деко застелити харчовим папером, викласти рулет із тіста. Трохи придавити тісто.
04
Випікати протягом 30 хвилин, в розігрітій до 175°C духовці. Витягнути з духовки, дати повністю охолонути, нарізати на шматочки, знову поставити деко в духовку, зменшити температуру духовки до 120°C, випікати протягом 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів