Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Груші, припущені у вині зі спеціями
Груші, припущені у вині зі спеціями

Груші, припущені у вині зі спеціями

Корисний фруктовий романтичний десерт з алкогольною ноткою - груші, припущені у вині. Вони зможуть «сп’яніти» голову будь-кому, адже мають неймовірний аромат. У процесі приготування груші припускаються у вині з такими спеціями, як мускатний горіх, кориця і гвоздика, а це поєднання з вином, як відомо, дуже вдале. Фактично, це груші, припущені в глінтвейні, а він не просто так завоював величезну популярність. Також при подачі можна прикрасити груші, поливши розтопленим чорним шоколадом або полити сиропом, який залишився після приготування, трохи його попередньо уваривши. І один невеликий нюанс: при підборі вина варто зупинити свій вибір на солодкому десертному вині - цей варіант найкращий.

Кількість порцій 2
Час приготування 50 хв

  1. 1. Груші — 2 шт.
  2. 2. Кориця — 5 г.
  3. 3. Гвоздика — 5 г.
  4. 4. Мускатний горіх — 3 г.
  5. 5. Вино червоне десертне — 200 мл.
  6. 6. Цукор — 40 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Грушу помити і обережно очистити. «Хвостики" не відрізати. Вино вилити в невелику каструлю і нагріти.

  2. У вино додати цукор і спеції. За «хвостики» опустити груші уа вино. Варити близько 35-40 хвилин. Викласти груші на тарілку (одну на порцію) і подавати (теплою або охолодженою).