Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Манго в імбирно-м'ятному сиропі
Манго в імбирно-м'ятному сиропі

Манго в імбирно-м'ятному сиропі

Вашій увазі оригінальний варіант десерту родом з далекого В'єтнаму, який не тільки здивує Ваших гостей, а й уб'є їх наповал. А все тому, що в ньому настільки незвичайне на перший погляд, проте гармонійне і вдале поєднання екзотичного манго і ароматного солодкого сиропу з пекучого імбиру і освіжаючої м'яти. «Азіатське яблуко» (так називають тропічний плід індійського манго) має ніжну волокнисту структуру і солодкий смак, що ідеально підходить для його витримки в імбирно-м'ятному сиропі. Прикрасьте готовий десерт залишившимися гілочками свіжої м'яти. Простий в приготуванні, яскравий десерт не залишиться непоміченим на Вашому святковому солодкому столі.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Імбир свіжий — 10 г.
  2. 2. Вода — 200 мл.
  3. 3. Цукор — 60 г.
  4. 4. М'ята свіжа — 40 г.
  5. 5. Манго — 400 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Імбир помити і нарізати пластинками. У невелику каструлю вилити воду, додати цукор і імбир. Варити суміш на вогні близько 7 хвилин. М'яту помити, додати в сироп, вимкнути вогонь і залишити на 5 хвилин.

  2. Процідити сироп через сито. Манго помити, очистити і нарізати часточками. Викласти фрукти в креманки, залити сиропом і поставити в холодильник. Залишити охолоджуватися на 45 хвилин.