Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви весна › Перець, фарширований капустою
Перець, фарширований капустою

Перець, фарширований капустою

Існує велика кількість варіантів начинки для фаршированого перцю. Начинка може бути і м'ясною, і вегетаріанською. У складі нашої страви є м'ясний фарш. Це, втім, традиційний інгредієнт для фарширування перцю. Особливість даного рецепту в тому, що для начинки перцю пропонується використовувати нашатковану соломкою і тушковану до м'якості з додаванням томатної пасти капусту. Поряд з двома головними інгредієнтами для начинки: м'ясним фаршем і капустою використовується також попередньо подрібнені й обсмажені морква і ріпчаста цибуля. Сподобалася ідея з капустою? Справа за Вами. Готуйте із задоволенням і їжте з апетитом!

Кількість порцій 10
Час приготування 80 хв

  1. 1. Перець солодкий — 10 шт.
  2. 2. Капуста — 1 кг.
  3. 3. Фарш м'ясний — 700 г.
  4. 4. Цибуля — 1 шт.
  5. 5. Морква — 2 шт.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Соняшникова олія — за смаком
  9. 9. Томатна паста — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Моркву натерти, цибулю нарізати невеликими шматочками. Тушкувати в сковороді до м'якості. Додати фарш, посолити і поперчити.

  2. Капусту нашаткувати тонкою соломкою, покласти в глибоку сковороду, посолити, додати томатну пасту, тушкувати до м'якості.

  3. Змішати капусту з фаршем, морквою і цибулею. Перець помити, видалити плодоніжки і насіння, помістити в окріп для бланшування. Після окропу обдати холодною водою.

  4. Нафарширувати перці капустяною сумішшю. Томатну пасту розвести водою, додати сіль, цукор і залити перці. Тушкувати 20 хвилин.