
Кабачки по-грецьки
Тільки скажіть, яка дивовижна знахідка кабачки для столу будь-якої господині. Вони можуть бути основою як для головної страви, так і стати справжнім делікатесом на званій вечері. Звичайно, наші кабачки по-грецькі є саме такими. Подивіться лишень скільки смачних овочів можуть вдало поєднатись з цим чудом природи. Тут і наповнений сонячним промінням болгарський перець, та стиглий, м’ясистий помідор, і водночас соковита, запашна цибулька, та цей надзвичайно лікувальний, зелений щавель. Як можна втриматись від такого вибухового заряду енергії та поживної цінності?! А ніяк! І не потрібно! Поєднуйте, експерементуйте та готуйте з любов'ю для себе та своїх близьких!
Інгредієнти
Кабачки
2 шт.
Борошно
2 ст. л.
Олія рослинна
1 ст. л.
Щавель
100 г
Зелена цибуля
100 г
Перець болгарський
1 шт.
Помідори
1 шт.
Цукор
1 ч. л.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Щавель ретельно вимити і крупно нарізати.
02
Цибулю, перець і помідор вимити й нарізати невеликими шматочками.
03
Розігріти в сковороді олію, обсмажити перець і цибулю. Додати щавель, помідор, цукор і сіль. Тушкувати під кришкою 15 хв.
04
Кабачки вимити, нарізати кружальцями, обваляти в борошні і обсмажити в олії, по 1 хв. з кожного боку.
05
Додати тушковані овочі, перемішати і готувати ще 5 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів