
Парфе з ягід
1
Якщо дуже хочеться, то можна! Така наша позиція щодо солоденького. Особливо, коли мовиться про французький десерт — парфе з ягід. Керуючись нашим рецептом та підказками, які знайдете у відео за посиланням, ви з легкістю приготуєте у себе вдома ніжний та низькокалорійний десерт. Приємний бонус: всі необхідні продукти можна замовити за один клік
Інгредієнти
Чорниця швидкозаморожена
100г
Ожина швидкозаморожена
100г
Полуниця швидкозаморожена
100г
Вершковий сир
240г
Цукор-пісок фасований
150г
Вершки 35%
240мл
Ванільний екстракт
4г
Листя м’яти
за смаком
Етапи приготування
01
Готуємо вершкову суміш: за допомогою міксера/блендера збиваємо вершковий сир (кімнатної температури), цукор і ванільний екстракт. Окремо збиваємо вершки. Перемішуємо.
02
За необхідності нарізаємо ягоди.
03
Викладаємо шарами: вершкова суміш — ягоди. За бажанням, прикрашаємо парфе листям м’яти.
04
Викладаємо шарами: вершкова суміш — ягоди. За бажанням, прикрашаємо парфе листям м’яти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів