
Тістечко «Картопля» з волоськими горіхами
Легендарне тістечко «Картопля» – улюблене частування радянських діток. Саме за ним батьки шикувалися у величезну чергу в кондитерських та їдальнях. Доступні інгредієнти зробили це шоколадне тістечко дуже популярним в дефіцитний радянський час. Ви теж сумуєте за цією круглою смакотою? Пропонуємо Вам зануритися спогадами в солодкі моменти дитинства і приготувати в домашніх умовах для своїх дітей ті самі усіма забуті ласощі. Наш варіант «Картоплі» готується з сухариків. Завдяки трохи вологій начинці, тістечко виходить ніжним і соковитим. Хрусткі волоські горішки розбавляють «рихлу» текстуру «Картоплі», надаючи приємний горіховий смак. Час ставити чайник.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сухарі панірувальні
600 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Волоський горіх
50 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
30 г.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
30 мл.
Етапи приготування
01
Перемолоти сухарі в блендері. Відкласти 1 столову ложку для присипки. Молоко закип'ятити, додати цукор, какао і розмішати.
02
Масло нарізати кубиками і додати в гаряче молоко. Охолодити молочну суміш. Горіхи подрібнити блендером і змішати з коньяком.
03
Змішати сухарі з горіхами. По трохи додати молочну суміш. Скачати з маси кульки і обваляти в сухарях. Викласти тістечка на тарілку і покласти на 30 хвилин у холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів