Смажені в духовці картопляні палички по-японськи - Image

Смажені в духовці картопляні палички по-японськи

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вам відмінний рецепт картоплі фрі по-домашньому. Він настільки простий, що робити його можна хоч щодня. І нехай ця страва не зовсім вишукана, її складно назвати святковою і подавати на стіл гостям, але для звичайної вечері це чудовий варіант. Хороший рецепт для тих, хто не любить клопоту з обідом/вечерею, адже досить начистити і порізати картоплю, а далі вона сама готується у духовці. А ви в цей час можете відпочити або приготувати собі легкий салат чи соус до цієї страви. Тут вже ви можете експериментувати, як хочете.

Інгредієнти

Картопля

1 кг

Олія оливкова

2 ст.л.

Сіль

1 ч.л.

Цукор

1 ч.л.

Суміш спецій для картоплі

1 ч.л.

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 200°C градусів.

02

Порізати картоплю уздовж довгими паличками і викласти на деко. Збризнути оливковою олією і добре перемішати. Смажити в духовці 25 хвилин. Перемішати і смажити ще приблизно 25 хвилин до готовності і золотистого кольору.

03

У маленькій мисці змішати сіль, цукор і спеції. Посипати гарячі палички і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Смажені в духовці картопляні палички по-японськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua