Залетті (печиво) - Image

Залетті (печиво)

Кількість порцій: 5Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Залетті - це традиційні венеціанські печива. Венеціанський дух у цього печива на обличчя. Печиво виходить дуже сонячним, тобто приємного насиченого жовтого кольору, завдяки наявності в ньому кукурудзяного борошна. Воно на смак виходить ніжне і розсипчасте, з ароматом родзинок. До того ж, печиво дуже легко готувати. У цьому печиві є деяка простота, але в цей же самий час воно неймовірно смачне. Любителі кукурудзяної випічки особливо будуть насолоджуватися цим печивом. До того ж, воно дуже корисне. Його рекомендують їсти всім у кого є проблеми зі здоров'ям, так як в кукурудзяного борошна міститься дуже багато корисних речовин. Всім радимо і рекомендуємо приготувати дане печиво!

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

100 г

Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г

150 г

Цукор Ваш Цукор 10кг

60 г

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

75 мл

Масло вершкове домашнє

50 г

Родзинки

100 г

Етапи приготування

01

Два види борошна змішати з розпушувачем.

02

Додати родзинки, масло (розм’якшене), молоко і яйце.

03

Замісити тісто.

04

З тіста зформувати печиво, можна повирізати формочками.

05

Випікати у духовці 15 хвилин при 170 градусах.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв