Салат зі спаржі, горошку та яєць - Image

Салат зі спаржі, горошку та яєць

1

Кількість порцій: 2Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Сумуєте за весною? Здаємо координати її перебування. Вона в деталях сьогоднішнього салату — у тонко дібраних інгредієнтах, ідеально поєднаних смаках та красивій подачі. Купуйте необхідні продукти та викликайте весну з нашим рецептом.

Продукти для рецепту

Спаржа Metro Chef зелена заморожена 1кг
699.00

Спаржа Metro Chef зелена заморожена 1кг

1 кг

Інгредієнти

Спаржа Metro Chef зелена заморожена 1кг

100г

Квасоля стручкова

100г

Горошок зелений свіжоморожений

100г

Сир Сиророб Фета 55%

за смаком

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

1 чайна ложка

Мигдаль

за смаком

Шампунь Hugva Herbal Оливкова олія 0,5л

4 столових ложки

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

1 столова ложка

Мед квітковий 7 600г

1 чайна ложка

Гірчиця 7 Міцна 100г

1 чайна ложка

Сіль Metro Chef морська харчова помел №0 1кг

за смаком

Етапи приготування

01

Кип’ятимо воду в каструлі. Додаємо сіль та сік лимона. Кладемо квасолю та зелену спаржу. Варимо протягом 3 хвилин. Далі — викладаємо овочі в глибоку тарілку з крижаною водою.

02

Готуємо соус: змішуємо лимонний сік із медом, оливковою олією, гірчицею й бальзамічним оцтом. Розмішуємо до однорідного стану, додаємо сіль за смаком.

03

Готуємо яйця пашот: кип’ятимо в каструлі воду, додаємо трохи оцту та солі. Яйце розбиваємо в чарку або склянку. Воду добре розмішуємо ложкою, щоб утворився вир, та обережно виливаємо яйце. Через хвилину викладаємо його шумівкою на паперовий кухонний рушник й даємо просохнути.

04

У салатник кладемо квасолю та спаржу, а зверху — яйця пашот. Додаємо горошок та поливаємо соусом. Перед подачею присипаємо мигдалем.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Парфе з ягід

Парфе з ягід

2

15 хв