Чеський пивний суп - Image

Чеський пивний суп

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Чим славиться Чехія? Ну звичайно ж якісним пивом. Всім любителям цього популярного напою пропонуємо приготувати традиційну першу страву чеської кухні – пивний суп. Виявляється, пиво можна не тільки пити, але і їсти. Як Ви вже, напевно, зрозуміли, пиво використовується в якості рідкої основи супу нарівні з бульйоном. Цікаве поєднання смаків і дивовижна рецептура. Такий супчик дуже поживний, ситний і, як не дивно, корисний, адже недарма чеські лікарі прописували хворим обов'язково включити в свій раціон саме пивний суп. І наостанок маленький секрет: проваріть суп більше півгодини, і пивна гіркота зникне, а алкоголь випарується.

Продукти для рецепту

Пиво Zlaty Bazant світле 0,5л
49.00

Пиво Zlaty Bazant світле 0,5л

500 мл

Інгредієнти

Пиво Zlaty Bazant світле 0,5л

400 мл.

Бульйон яловичий Food Studio 500мл

400 мл.

Сметана ХМЗ 20%

200 мл.

Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг

4 шт.

Масло вершкове домашнє

1 ст. л.

Сухарики Riga Хліб Британські 100г

100 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Петрушка 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Налити в каструлю яловичий бульйон і пиво. Поставити її на вогонь і довести до кипіння.

02

Яєчні жовтки відокремити від білків. Змішати в однорідну масу сметану, вершкове масло і яєчні жовтки. Після чого додати цю суміш у каструлю з бульйоном і пивом.

03

Петрушку промити і дрібно порізати.

04

Коли суп закипить, посолити і поперчити за смаком.

05

Подавати суп, заливши ним сухарики в тарілці і прикрасивши петрушкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 хв