Соус "Море" - Image

Соус "Море"

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Головне завдання будь-якого соусу - доповнити і підкреслити істинний смак страви, а в деяких випадках - перетворити. Повірте соус "морэ" стане універсальним засобом перевтілення ваших страв в ефектні кулінарні шедеври. Солоний і ніжний сир, присутній в цьому рецепті, здатний на багато: задовольнити, здивувати і наситити. Хочете, можете просто додати соус в салат, надати тонкість класичній вермішелі, або ж підкреслити апетитність м'ясних рулетиків. Будь ласка, фантазія в даному випадку стане вірним помічником. Як бачите можливості ніжного соусу невичерпні. Спробуйте, і переконаєтеся, що нічого немає ніжнішого за соус із французьким мотивом.

Продукти для рецепту

Крем-сир St. Moret Le Gout Primeur 53% 150г
170.10 - 190.69

Крем-сир St. Moret Le Gout Primeur 53% 150г

150 г

Інгредієнти

Крем-сир St. Moret Le Gout Primeur 53% 150г

300 г.

Борошно 7 1кг

2 ст. л.

Гірчиця Еко порошок 100г

1/2 ч. л.

Масло вершкове домашнє

2 ст. л.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

100 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

У ємність помістити 2 ст. л. розтопленого вершкового масла. Додати до нього борошно і гірчичний порошок.

02

Перемішати. Влити молоко. Тушкувати соус до загустіння.

03

Додати в соус сир. Розмішати. Дати йому повністю розчинитися. Посолити і поперчити за смаком. Соус готовий.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв