
Угорський яєчний паштет
Угорщина дуже цікава країна. Угорська кухня, відрізняється великою різноманітністю страв. А фантазія приготування страв просто вражає. Угорські страви дивують своєю ситністю та використанням різноманітних приправ. Як і кожна кухня світу угорська має свої особливості. Страви угорської кухні дуже популярні за її межами. Ось і сьогодні ми представляємо вашій увазі одну із страв угорської кухні. Це страва під назвою угорський яєчний паштет. Основу страви складають яйця і волоські горіхи. Вони у своєму поєднанні і дають той грандіозний смак, який доповнюється часником і спеціями. Цей паштет може стати для вас прекрасною закускою. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Яйця
4 шт.
Цибуля ріпчаста
200 г.
Волоські горіхи
50 г.
Часник
3 зубчики
Вершкове масло
2 ст. л.
Соняшникова олія
1 ст. л.
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Етапи приготування
01
У каструлі поставити варити яйця і коли вода закипить, варити їх протягом 10 хвилин. Потім поставити під холодну воду, щоб охолодити.
02
Поки яйця остигають, очистити цибулю і нарізати її тонкими півкільцями.
03
Розтопити на сковороді вершкове масло і соняшникову олію. Викласти цибулю і смажити приблизно 10-15 хвилин, до легкої золотистості. Цибулю на сковороді посолити і поперчити за смаком.
04
Яйця очистити і порізати довільними шматочками.
05
Волоські горіхи подрібнити в комбайні. Туди ж додати смажену цибулю, порізані яйця, нарізаний пластинками часник. Все за смаком посолити і поперчити.
06
Збити все комбайном в однорідну масу і страва готова.
07
Краще подавати паштет на шматочках хліба.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів