
Рагу з яловичини з червоним вином і грибами
Коли не знаєте, що приготувати на обід або вас замучили буденні страви, радимо знаходити натхнення на нашому сайті. Такий гість, як рагу з яловичини з червоним вином та грибами, не лише порадує ваших близьких прекрасним смаком, а й позитивно відобразиться на настрої. Відмінне поєднання інгредієнтів надасть можливість насититись вдосталь, коли голод замучив, і, крім того, отримати максимум задоволення від отриманого результату. Ми маємо просто кулінарний шедевр, що включає в себе смак поживної яловичини, хрумкої морковки, духмяного часничку та колоритних грибочків – печериць. Такий перелік інгрідієнтів змусить вас насолоджуватись цією стравою з кожною ложкою. Готуйте з любов'ю для себе та своїх близьких і приносьте їм радість!
Інгредієнти
Червоне вино
750 мл.
Цибуля
1 шт.
Бекон
250 г.
Часник
3 зубчики
Печериці
500 г.
Яловичина
750 г.
Морква
750 г.
Букет гарні
щіпка
Етапи приготування
01
У великій глибокій (краще чавунній) сковороді з кришкою, підсмажити бекон на середньому вогні 5 хвилин.
02
Додати цибулю і часник і тушкувати ще кілька хвилин. Потім додати яловичину і підрум'янити 5 хвилин, помішуючи.
03
Додати червоне вино, гриби, моркву і трави. Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 2 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів