
Картопляні коржі з фетою
Ви, напевно, чули про різні страви, які можна приготувати з картоплі. Вони бувають як звичайними і простими, так і вишуканими. Звичайно ж, страви на кожен день нас завжди цікавлять більше, бо потрібно завжди чимось годувати сім'ю. Ось один з таких рецептів на швидку руку. Коржі з картоплі - це дуже швидкий рецепт, але при цьому ми маємо достатньо смачну страву. Вона буде доречі до сніданку або, навіть, до вечері. У будь-якому випадку картопля завжди бажаний гість на будь-якому столі: повсякденному або святковому. А тим більше, якщо її подавати в такому цікавому варіанті. Сир надає картопляним коржам свій м'який смак, без якого страва не буде такою закінченою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
30 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Сир Фета Світ Сир 45%
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і натерти на крупній тертці. Додати сіль, і віджати з картоплі зайву рідину. Потім до картоплі додати яйце, перемішати і потроху додати просіяне борошно. Перемішати все до однорідної консистенції.
02
З картопляної маси сформувати коржі. Сир розкришити. Розігріти сковороду з рослинною олією і обсмажити на ній коржі з двох боків до золотистого кольору. Посипати коржі сиром і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів