Різотто з куркою і двома сирами - Image

Різотто з куркою і двома сирами

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Різото з куркою і двома сирами - один із численних варіантів різото. Варіант, який за великим рахунком можна досить умовно назвати "різото", так як у запропонованому рецепті не дотримується головний принцип приготування цієї страви: курячий бульйон додається в рис не порціями, поступово, а одразу весь. Іншими словами: обраний інакший спосіб приготування рису. Але такий варіант має право на існування, як би він не називався: різото або просто рис із куркою, овочами і сиром. Будьте впевнені, що приготована за цим рецептом страва сподобається всім, хто її скуштує. Смачна, апетитна, нескладна в приготуванні, вона надовго затримається в меню Вашої родини.

Інгредієнти

Рис

400 г.

Бульйон курячий

750 мл.

Овочі заморожені

500 г.

Філе куряче

340 г.

Сир чеддер

120 г.

Вершки

125 мл.

Сир пармезан

40 г.

Олія оливкова

2 ст. л.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Етапи приготування

01

У велику каструлю влити олію, поставити каструлю на вогонь, всипати дрібно нарізану цибулю, обсмажити.

02

Додати рис в каструлю, перемішати, всипати суміш овочів, влити курячий бульйон. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь. Накрити каструлю кришкою, готувати 15 хвилин.

03

Заздалегідь необхідно відварити філе. Філе додати в каструлю разом з вершками, двома видами сиру, які потрібно натерти.

04

Зняти каструлю з плити, накрити кришкою, дати настоятися 10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Різотто з куркою і двома сирами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua