Оссобуко - Image

Оссобуко

Кількість порцій: 3Час приготування: 2 годСкладність: ВажкийПрийом їжі: Вечеря

Буває так, що для окремих страв потрібні ті або інші частини м'яса. Наприклад, страви з голяшки у нас відразу асоціюються з заливним. І інші рецепти страв просто не приходять в голову. Пропонуємо сьогодні розширити кулінарні горизонти і приготувати ексклюзивну страву під незвичайною назвою - оссобуко. Оссобуко - це традиційна страва італійської кухні, що представляє собою тушковану телячу голяшку. Назва страви оссобуко означає буквально на італійській мові «дірява кістка», оскільки кістка разом з мозком є складовою частиною страви. Тобто голяшка нарізається шматками поперек товщиною близько 5 см. Страва здивує вас своїм незрівняним ні з чим смаком. Біле вино тільки підкреслить цю ексклюзивність.

Продукти для рецепту

Бульйон яловичий Food Studio 500мл
229.00

Бульйон яловичий Food Studio 500мл

500 мл

Інгредієнти

Бульйон яловичий Food Studio 500мл

300 мл.

Помідори рожеві фасовка

450 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

50 мл.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л

300 мл.

Цибуля

2 шт.

Стебло селери

150 г.

Етапи приготування

01

На розігрітій сковорідці з вершковим маслом підсмажити нарізану на шматки голяшку з кожного боку по 5 хвилин.

02

Додати біле сухе вино, зменшити вогонь і уварювати, поки вина не стане в половину менше.

03

В іншій сковорідці на оливковій олії підсмажити цибулю і стебло селери. Додати овочі до м'яса.

04

У сковорідку до м'яса додати нарізані помідори і бульйон, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні півтори години.

05

Готову страву подавати з соусом, який утворився в процесі тушкування оссобуко.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв