
М'ясо по-французьки
Як і все французьке, ця страва дуже вишукана і ніжна. Хоча на перший погляд здається, що вона досить проста, насправді страва має гарний вигляд для подачі, тому вона може стати прикрасою для будь-якого, навіть святкового столу. Вся справа в тому, як ви налаштовані і з яким настроєм приступаєте до приготування страви. Для більшої соковитості можна поверх цибулі покласти помідори, тоді м'ясо буде менш сухим. Хоча, ті ж овочі можна нарізати до м'яса окремо - дивлячись, як вам більше подобається. Рецепт м'яса по-французьки - це помічник вам, коли немає ідей для приготування смачненького до сімейної вечері.
Інгредієнти
Свинина
400 г.
Цибуля
2 щт.
Сир
200 г.
Майонез
400 г.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо вимити, обсушити та нарізати поперек волокон товщиною, близько 1 сантиметра. Кожен пласт поперчити, посолити та добре відбити. Натерти сир на тертці. Цибулю порізати кільцями.
02
На змащене деко маслом, викласти м'ясо, а на нього зверху цибулю.
03
Полити м'ясо майонезом та посипати тертим сиром.
04
Запікати в духовці протягом 25 хвилин при 180ᵒC. Готовому м'ясу дати настоятись 10-15 хвилин. Подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів