Ло-Мейн - Image

Ло-Мейн

1

Кількість порцій: 1Час приготування: 30 хвПрийом їжі: Обід

Ло-мейн — класика китайської кухні, яку варто спробувати. Основний акцент на овочі, а до соусу входить кунжутна олія, імбир та цукор. Гаразд, досить спойлерити. Купуйте необхідні продукти та діставайте свої палички.

Інгредієнти

Локшина Соба

200г

Гриби шампіньйони

4шт

Болгарський перець

1/2шт

Часник

4 зубчики

Цибуля

1/2шт

Броколі мікс

1 упаковка

Суміш зелені свіжа

1 упаковка

Перець чорний мелений

за смаком

Оливкова олія

за смаком

Сіль харчова морська помел №0

за смаком

Свіжий натертий імбир

1 ст. л.

Цукор тростинний коричневий

1ч. л.

Кунжутна олія

1-2 ст. л.

Соєвий соус

3 ст. л.

Етапи приготування

01

Готуємо локшину: відварюємо згідно з інструкцією на пакуванні.

02

Готуємо соус: перемішуємо соєвий соус, кунжутну олію, цукор та імбир.

03

Нарізаємо цибулю, болгарський перець, шампіньйони, часник та броколі. Нагріваємо в воці на середньому вогні масло. Поступово додаємо нарізані овочі та приправляємо сіллю за смаком. Готуємо 5-6 хвилин до золотистого кольору грибів.

04

Додаємо у вок соус й відварену локшину, перемішуємо. Подаємо ло-мейн, прикрасивши свіжою зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Суші з цукіні з лососем і кроповим соусом

Суші з цукіні з лососем і кроповим соусом

4

1 год

Ло-Мейн – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua