Стегенця по-французьки - Image

Стегенця по-французьки

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Французька кухня відрізняється особливою вишуканістю і розмаїтістю. Страви французької кухні валять на повал всіх гурманів світу своїм витонченим смаком. От і сьогодні ми вам пропонуємо приготувати прекрасну страву французької кухні. Цю апетитну страву можна приготувати для особливого випадку, а також на звану вечерю або обід. Вона дуже вигідно відобразить ваш настрій перед гостями. Також не можна не відзначити чудовий і ні з чим незрівняний смак страви, який не може залишити байдужими нікого. Таку страву потрібно прикрасити зеленню, можна також помідорами. Гарнір до неї не потрібен - вона подається самостійно. Подавати стегенця по-французьки можна з будь-якими напоями.

Інгредієнти

Курячі стегенця

6 шт.

Готове листкове тісто

1 кг.

Сир

250 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

1 ст. л.

Часник

за смаком

Зелень

за смаком

Етапи приготування

01

Розморожені окороки натерти сіллю, перцем і часником за смаком. Залишити на 2 години, щоб вони просочилися.

02

Сир нарізати скибочками товщиною 0,5 см.

03

Тісто розкачати тонко і нарізати смужками шириною 1,5-2 см.

04

Акуратно підняти шкірку стегенець і вкласти туди скибочки сиру.

05

Потім обернути кожне стегенце смужками тіста.

06

Деко змастити олією, розкласти стегенця і поставити в духовку на 30-40 хвилин.

07

Готову страву прикрасити зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв