Куряче філе з арахісом - Image

Куряче філе з арахісом

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Куряче філе з арахісом - страва з надзвичайно пікантним і вишуканим смаком, що прийшла до нас з китайської провінції Сичуань, де вона всім відома під назвою Гун Бао (Gong Bao). Однією з особливостей китайської кухні є швидкість приготування і мінімум обробки. Ось і в даному випадку, незважаючи на велику кількість інгредієнтів, страва готується досить легко і просто. Як гарнір до неї найкраще підійде відварений рис, але можна подавати і як самостійне блюдо. До того ж, арахіс є відмінним антиоксидантом. Його корисно вживати для профілактики захворювань серця, судин, пухлин, а також раннього старіння.

Інгредієнти

Куряче філе

1,5 кг.

Сіль

3 ч. л.

Соєвий соус

6 ст. л.

Біле сухе вино

3 ст. л.

Крохмаль

4 ст. л.

Яйця

9 шт.

Арахіс

200 г.

Часник

6 зубчиків

Цибуля порей

1 шт.

Зелена цибуля

50 г.

Імбир

3 см.

Курячий бульйон

400 мл.

Цукор

6 ч. л.

Рисовий оцет

6 ч. л.

Кунжутне масло

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати великими кубиками.

02

Змішати білки, сіль і додати по трохи крохмаль (2 ст. л). Змішати все до однорідного стану. Додати в м'ясо. Залишити в холодильнику на пару годин.

03

Порей порізати дрібним квадратом, зелену цибулю - дрібно нарізати, часник та імбир - посікти.

04

На кунжутній олії смажити м'ясо до рум'яного кольору невеликими порціями. Додати часник, імбир, 2 види цибулі, готувати 2 хвилини.

05

Влити бульйон, соєвий соус, вино, цукор, оцет, помішуючи, готувати пару хвилин.

06

Розмішати 2 ст. л. крохмалю з рівною кількістю води. Додати арахіс, м'ясо, кунжутне масло. Перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв