Картопля по-корейськи - Image

Картопля по-корейськи

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Все більшу популярність набувають страви Східної кухні. І якщо гарячі страви кавказців із телятини стали для нас вже майже як рідні, то наприклад страви корейської кухні тільки набирають обертів в популярності в наших краях. І мова йде не тільки про ті страви, які подаються в ресторанах і кафе. Все частіше почали готувати страви корейської кухні і в домашніх умовах. В цілому, корейська кухня - це досить гострі страви, як ви могли встигнути помітити. У приготуванні майже кожної страви використовуються прянощі, зокрема червоний перець. Саме через нього страви мають характерний червонуватий відтінок. Ця страва - не виняток.

Інгредієнти

Картопля

500 г.

Морква

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Часник

2 зуб.

Перець червоний

за смаком

Кунжут

3 ст .л.

Соєвий соус

за смаком

Оцет

3 ст .л.

Олія

за смаком

Зелень

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю і моркву очистити і натерти на тертці для моркви по-корейськи. Часник дрібно порізати. Цибулю нарізати кільцями. Змішати моркву, часник і цибулю. Додати сіль і перець.

02

Закип'ятити 2 л. води і додати сіль, оцет і натерту картоплю. Варити 5 хвилин.

03

Готову картоплю відкинути на друшляк і дати охолонути.

04

Поставити масло на вогонь, додати кунжут і залити картоплю. Потім додати заправлену моркву. Додати соєвий оцет і зелень. Дати настоятися.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Картопля по-корейськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua