
Кабачки по-грецьки
Батьківщина кабачка - Південна Америка, де його культивували індіанці. До Європи цей овоч прийшов тільки в XVI столітті. Він вельми універсальний, тому що поєднується з безліччю інгредієнтів. Прекрасно кабачок гармонує і з іншими овочами. В основі цього рецепта лежать, звичні для нас, смажені кабачки. Завдяки додаванню овочевої суміші блюдо отримує пікантний кисло-солодкий смак. Це легке літнє блюдо, яке чудово підійде як на сніданок, так і на обід і навіть на вечерю. До столу кабачки по-грецьки можна подавати і в гарячому, і в холодному вигляді.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
120 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
5 г.
Шпинат пучок 100г
20 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Салат Лолло Біонда зелений
10 г.
Перець зелений фасований
20 г.
Петрушка 70г
5 г.
Помідори рожеві фасовка
75 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
25 г.
Етапи приготування
01
Кабачки очистити від шкірки, нарізати кружечками впоперек плоду товщиною в 1 см. У миску висипати трохи борошна, обваляти кабачки в борошні. Поставити сковороду з олією на вогонь, розігріти, обсмажити трохи кабачки.
02
Нарізати зелену цибулю, обсмажити на олії. Додати в сковороду до цибулі нарізаний шпинат, салат, болгарський перець, петрушку, нарізані помідори, тушкувати протягом 10-15 хвилин.
03
Посолити і поперчити овочеву суміш на сковороді, залити овочевою сумішшю кабачки, поставити в духовку, готувати 15-20 хвилин. Подавати попередньо трохи охолодивши суміш.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів