Курка по-італійськи - Image

Курка по-італійськи

Кількість порцій: 1Час приготування: 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Насправді рецептів приготування курячого м'яса в італійській кухні безліч. Це може бути і курка під різноманітними соусами, і тушкована з грибами чи різними овочами, такими як артишок, броколі, цукіні, болгарський перець, помідори, базилік та іншими. Але невід'ємною складовою будь-якого рецепту є обов'язкове додавання одного зі знаменитих італійських сирів. У нашій страві використовується оригінальне поєднання курячого м'яса з беконом, а особливу пікантність і соковитість йому надають помідори з базиліком і сир пармезан.

Інгредієнти

Куряче філе

200 г.

Помідори

50 г.

Базилік

50 г.

Бекон

75 г.

Пюре картопляне

150 г.

Оливкова олія

20 г.

Листя салату

20 г.

Сир пармезан

10 г.

Сіль

1 г.

Перець запашний

1 г.

Етапи приготування

01

Куряче філе розрізати уздовж, але не до кінця. Філе загорнути в харчову плівку і відбити.

02

Помідори нарізати колечками і вкласти в філейну кишеньку, на помідори укласти листочки базиліку, сіль та перець..

03

Зверху викласти тертий пармезан. Пармезан укрити смужками бекону, знову накрити плівкою і придавити руками.

04

Зняти плівку і викласти фаршироване філе на розпечену сковороду беконом вниз, просмажити з обох сторін 5 хвилин.

05

Пюре викласти в спеціальну форму на тарілку, зверху викласти розрізане на дві частини хрустке філе.

06

На філе викласти гіркою зелень і полити оливковою олією.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Курка по-італійськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua