Рибне філе, запечене під винним соусом - Image

Рибне філе, запечене під винним соусом

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Чудова страва для сімейної вечері і святкового застілля. Універсальність цього рецепту в тому, що можна використовувати філейну частину абсолютно будь-якої рибки на Ваш смак і гаманець: білої або червоної, морської або річкової, жирної або дієтичної. Пікантний винний соус з часником і зеленню зробить свою справу: він додасть будь-якій рибі особливу ніжність і смак. Навіть така суха і «нейтральна» на смак риба як судак набуває дивовижну соковитість і божественний аромат. А звичайний хек і доступний минтай з такою вишуканою «приправою» стануть воістину царською закускою. Загалом, експериментуйте на здоров'я. У винний маринад рекомендуємо додати лимонний сік: він вигідно підкреслить істинний смак риби.

Інгредієнти

Риба

600 г

Вино біле сухе

100 мл

Помідори

300 г

Олія оливкова

60 мл

Масло вершкове

30 г

Часник

1 зуб.

Петрушка

30 г

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Сковороду змастити вершковим маслом. Рибне філе розрізати на шматочки, укласти на сковороду, додати оливкову олію. Обсмажити рибу з обох боків до золотистого кольору. Помідори помити, нарізати кубиками.

02

Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Обсмажити цибулю на оливковій олії до прозорого стану. Додати помідори, часник, вино і тушкувати. Подавати філе з соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Рибне філе, запечене під винним соусом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua