
Курка по-єгипетські
Курка по-єгипетські – чудова ситна страва, що вміщує в себе все, що здатне зробити ваш стіл яскравішим, а атмосферу більш комфортною та затишною. Куряче філе зберігає білок, фосфор, магній, цинк та ще цілий ряд необхідних мікроелементів. Куряче м’ясо – дієтичний продукт. На цьому чудові якості цього м’яса не закінчуються. У поєднанні з різноманітними овочами та рисом, смакові якості страви розкриваються на повну. Усі інгредієнти швидко засвоюються і забезпечують відчуття ситості надовго, наділяючи нас енергією, силою та здоров’ям. Особливо корисним є вживання курячого м’яса для зростаючого організму. Діти, як і дорослі, гарантовано оцінять цю страву.
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста
3 шт.
Морква
4 шт.
Філе куряче
500 г.
Часник
4 зуб.
Рис
400 г.
Спеції
за смаком
Олія рослинна
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю, моркву і філе почистити та вимити. Цибулю порізати дрібно. Моркву натерти на крупній тертці. Філе нарізати кубиками.
02
Далі розігріти сковорідку налити рослинну олію і підсмажити цибулю до золотистого кольору. Потім додати моркву і теж трохи обсмажити. Після, додати філе і смажити приблизно 10 хвилин. Потім додати часник, накрити кришкою і прибрати з вогню. Висипати філе з овочами в форму. Далі прогріти духовку до 180°С. У форму додати рис і трохи його розрівняти.
03
Зверху потрібно посолити, поперчити, додати приправ. Тепер необхідно залити гарячою водою рис.
04
Поставити в духовку і запікати 40-50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів