
Яловичина за єврейським рецептом
Єврейська кухня в цілому відрізняється рядом специфічних обмежень, зокрема, що стосується вибору продуктів, які вживаються в їжу. Вимогливість кухні проявляється також у специфіці змішування продуктів, що обумовлено релігійними приписами. Дозволяється вживати м'ясо великої та дрібної рогатої худоби. Побачивши цей простий рецепт, неймовірно складно повірити, що виходить настільки смачним і соковитим м'ясо, приготоване за технологією, яка описана тут. Чітко дотримуючись всіх описаних нюансів приготування цієї страви, ви створите дійсно геніальне м'ясо, а як відомо все геніальне - просто. І вам неодноразово захочеться побалувати себе цією стравою знову і знову .
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
1 кг.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець духмяний мелений
5 г.
Цибуля
1 кг.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку нарізати яловичину середніми шматками і залити холодною водою на 15 хвилин, в цей час в казанку обсмажувати цибулю.
02
Холодну воду злити та залити окропом на 10 хвилин. Цибулю обсмажувати до золотистого кольору, злити гарячу воду і м'ясо без рідини, додати до цибулі, поки не випарується сік, періодично помішувати.
03
Потім обсмажити м'ясо до рум'яної скоринки, щоб не підгоріло, посолити, поперчити, залити водою, так щоб покрила м'ясо на одну фалангу пальця. Додати перець горошком, тушкувати до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів