Баклажани по-пекінськи - Image

Баклажани по-пекінськи

Кількість порцій: 1Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ця витончена страва підійде дуже добре для тих, хто хоче сьогодні смачно пообідати чи повечеряти. Готується страва дуже просто, але смак цих маленьких, синеньких, смачненьких бешкетників не залишить вас сьогодні без хорошого настрою. Ви порадуєте ними не тільки свої смакові рецептори, але і шлунок також. Тому що баклажани дуже добре засвоюються організмом. У баклажанах міститься дуже багато білків, солей кальцію, калію, фосфору, заліза, каротину і велика кількість вітамінів групи В. Овоч багатий клітковиною. Всі ці доведення повинні стати для вас важливим аргументом для того, щоб на сьогодні приготувати саме страву "баклажани по-пекінськи".

Продукти для рецепту

Баклажани гриль
289.00

Баклажани гриль

за 1 кг

Інгредієнти

Баклажани гриль

250 г

Соус соєвий Chong 1л

15 мл

Крохмаль Dr.Oetker 1кг

25 г

Сіль Єгипет

2 г

Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл

2 г

Цибуля

2 г

Часник

1 зубчик

Тонуюча фарба для волосся got2b Farb Artist 092 Перчик Чилі 80мл

за смаком

Олія кунжутна Auchan 240мл

2 мл

Етапи приготування

01

З баклажанів зніміть шкірку і наріжте їх скибочками товщиною близько 1 см.

02

На одній стороні кожної скибочки ножем зробіть надрізи глибиною близько 3 мм. Після цього кожен пластик розріжте на смужки шириною 3 см.

03

У сковороді нагрійте трохи олії і покладіть в нього баклажани. Трохи прожарьте їх і переверніть - вони повинні підрум'янитися з обох сторін. Діставайте баклажани шумівкою, щоб дати зайвому жиру стекти.

04

Цибулю і імбир подрібніть. Часник наріжте пластинками.

05

У чашці з'єднайте соєвий соус, цибуля, імбир, крохмаль, сіль і 1,5 ст.л. теплої води. (Якщо ви хочете, щоб страва була більш гострим, додайте також трохи подрібненого перчика чилі).

06

У сковороду влийте 10 мл олії, нагрійте на сильному вогні, додайте пластинки часнику і просмажте до появи аромату.

07

Після чого додайте в сковороду баклажани і підливку і смажте, помішуючи, до повної готовності баклажанів. У самому кінці влийте до баклажанів кунжутну олію, викладіть їх на тарілку і подавайте.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв